Valvontakamerajärjestelmä 2-kameralla langaton
search
  • Valvontakamerajärjestelmä 2-kameralla langaton
  • Valvontakamerajärjestelmä 2-kameralla langaton

Valvontakamerajärjestelmä 2-kameralla langaton

375,00 €
Sisältäen verot Toimitusaika 5-9 pv

Tämä uutuusjärjestelmä on huippuedullinen ja täysin käyttövalmis 2:n kameran valvontasetti.

Määrä
Toimitusaika 5-9 päivää

 

Turvallinen

 

Ostaminen helppoa

Järjestelmä on varustettu kahdella 3MP (ylittää 1,5x FULLHD tason) valvontakameroita. Kamerat sopivat sellaisenaan sisä- ja ulkokäyttöön. Järjestelmässä yhdistyy kilpailevia FULLHD laitteistoja parempi kuvanlaatu sekä alan uusin ja ”pisin” langaton tekniikka. Tämän järjestelmän kaikki kamerat kykenevät keskustelemaan keskenään ja toimivat näin ns. jatkoreitittiminä muille saman järjestelmän kameroille. Maksimi kantomatkaksi muodostuu 4:llä kameralla, jonoon asennettuna esteettömässä tilassa peräti +350m. Parasta on kuitenkin se että tämä muunneltava langaton tekniikka mahdollistaa nyt kameroiden asentamisen myös sellaisiin paikkoihin, mihin ei yksikään kilpaileva ”perinteinen” langaton kamerajärjestelmä kykene.

Järjestelmä toimitetaan täysin valmiina, 1TB kiintolevyllä varustettuna ja laitteiston asentaminen onnistuu siksi ensikertalaiseltakin käden käänteessä. Liität vain kameroihin sähköt, kytket tallentimeen virran ja näytön / näet heti kameroiden ”live” kuvaa näytöltä. Näyttönä voi toimia televisio tai vaikkapa tietokoneen monitori. Tallentimessa on HDMI- ja (VGA) -liitynnät. Valikoista voidaan vaihtaa helposti ja selkeästi kameroiden ja tallennuksen asetuksia, sekä tarkastella tallenteita. Voit yhdistää tallentimen näppärästi myös älypuhelimeesi, mikäli se on yhteydessä internettiin. Tallentimen voi yhdistää internet päätelaitteeseen joko RJ45 kaapelilla tai wifi (wlan) verkon kautta.

Valvontakamerat voidaan asettaa tallentamaan joko jatkuvasti, ajastuksella tai liiketunnistuksesta. Laitteessa on lisäksi ns. ”älykäs” ihmiskehontunnistus, joka kerää listaa kameroissa havaituista ihmisistä. Tämä toiminto helpottaa suuresti mm. tapahtumien hakemisessa. Jokaiselle kameralle tulee mukana asennusjalka, antenni sekä virtalähde. Laadukkaat 3MP kamerat ovat tyylikkäitä, pienikokoisia ”bullet” malleja ja niissä on 3 kpl IR- ”teho ledejä” pitkälle kantavaa yökuvausta varten. Yönäön kantama onkin jopa yli 35 metriä.

Huom! Monista muista tallenninpaketeista poiketen, tässä tallentimessa on myös korkearesoluutioinen tallennus. Eli mukana toimitettavien 3MP tarkkuuden omaavien kameroiden kuva ei siis tallennu käyttökelvottomana, matalaresoluutioisena versiona kiintolevylle vaan kuvanlaatu säilyy täysin muuttumattomana. 

Tuotetiedot:

Celotron Nivian-4

Mitat: 260x210x50 mm

Paino: 2,5 kg kiintolevyn kanssa

Kiintolevy: 1TB / valmiiksi asennettuna

Tallennukset: Jatkuva, liike, ajastus

Tallennuksen tarkkuus: 3MP (2304x1296) tai madallettu: 2MP (1980x1020) 

Kameroita: Max 4 kpl

Liitynnät: USB, HDMI+VGA@1080P, RJ45, AUDIO, WLAN

Etäkäyttö: Apple/Android sovellukset

Push toiminnot: Kyllä, hälytys puhelimeen

Älytoiminnot: Kyllä, ihmiskehon tunnistus

Väri: Valkomusta

Materiaali: Muovi, metalli

Jännite: 12V

Kameroiden ominaisuudet: 

o Mitat: 150x65x65 mm

o Paino: 0,5 kg

o Tarkkuus: 3 Megapikseliä (2304x1296) = 1,5x FULLHD tarkkuus! 

o Kuvakenno: 1/3 CMOS

o Linssin polttoväli: 4mm

o Valovoima: 0 Lux (IR on) 

o IR-Valo: 3 kpl ”teho” IR-ledit, tunnistus kantama n. 20m, max.30-35m

o IR-Cut: Automaattinen

o WDR: Automaattinen

o Säänkestävä: IP66 suojattu

o Toimitussisältö: Langaton, 8 kanavainen NVR-tallennin valmiiksi asennetulla 1 TB kovalevyllä, 2-kpl langattomia 3MP SUPERHD-valvontakameroita (säänkestäviä), kameroille virtalähteet ja seinätelineet, hiiri, virtalähde, suomenkielinen ohjeistus

o Takuu: 12 kuukautta

Nivian-4

Saatat pitää myös

chat Kommentit (0)