Traxter MT-1 GPS-paikannin 12-24V
search
  • Traxter MT-1 GPS-paikannin 12-24V

Traxter MT-1 GPS-paikannin 12-24V

62,00 €
Sisältäen verot Toimitusaika 2-4 pv

Pienikokoinen ja vedenpitävä. Helppokäyttöinen ja pienikokoinen GPS-tracker autoon tai moottoripyörään. Online-karttasijainnit ja SMS-kysely. Alue- ja nopeushälytykset. Ilmainen online-palvelu. SIM-Kortti ei sisälly tuotteeseen.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

Viimeinkin toimiva, helppokäyttöinen ja edullinen GPS-paikannuslaite, jossa ilmainen online-palvelu! Muutamassa minuutissa näkyviin kytkemisestä.

Todella hyvä paikannin esim vuokrakäytössä oleviin vehkeisiin ja laitteisiin. Todella hyvää palautetta olemme saaneet tästä paikantimesta asiakkailta ja on kuulemma paljon tarkempi mitä luvataan ominaisuudessa jopa 1 metrin tarkkuudella on löytynyt tavara.

Näitä on asennettu paljon vuokrakäytössä oleviin paljuihin. Asiakkaat ovat asentane1et autoihin, peräkärryihin, mönkijöihin, skoottereihin ja mopoihin, kalliisiin työkaluihin. SIM-Kortti ei sisälly tuotteeseen.

Ominaisuudet

Reaaliaikainen seuranta tekstiviestillä, selaimella tai älypuhelimella (Android ja iOs) · Reitin historiaseuranta · Aluerajoitukset · Äänentarkkailu · Alhaisen virran hälytys · Ilmaisinvalot · Tukee GSM-quad-band -verkkoa  

GSM-taajuudet: Quad Band GSM 850/900/1800 / 1900Mhz · GPS-siru: UBLOX7020 · GPS-herkkyys: - 162Db · Sijainnin tarkkuus: 10 metriä, 2D RMS · Aika-tarkkuus: satelliitti-ajan 1 mikrosekuntisuuntainen synkronointi · Käyttölämpötila: -20 ° - 55 ° C · Käyttökosteus: 5% - 95% Ei-kondensoituva · Satelliitit: GPS / Glonass / Galileo / Compass neljä eri satelliittia · Geo Fence Alarm · Ylinopeuden hälytys · Vedenkestävä · ACC:n avulla käynnistys havaitaan · Koko: 9 x 3.2 cm

MT-1

Lataa

Kaytto-ohje

Traxter MT-1 paikannin

Lataa (2.01MB)
Kommentit (3)
Arvosana