Toimitus- ja maksutapa

Toimitusehdot

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.
Tuotteet toimitetaan heti kun maksusuoritus on rekisteröity järjestelmäämme. Emme toimita maksamattomia tilauksia.
Pääsääntöisesti tuotteet toimitetaan Postin välityksellä. Myyjä voi vaihtaa toimitustapaa valitusta toimitustavasta huolimatta mikäli siihen on tarvetta.
Osa tuotteista tulee suoraan tukkurimme varastosta, mitä asiakas ei välttämättä näe sivustolta, tällöin toimitus tulee tukkukaupan toimitustavalla valitusta toimitustavasta riippumatta.
Tilaustuotteet ja toimitusmyynti tuotteet toimitetaan valmistajan / tukkuliikkeen toimitustavalla valitusta toimitustavasta huolimatta.

- Pienet tilaukset toimitamme Suomessa kirjepostina suoraan kotiin riippumatta valitusta toimitustavasta.
Noutamattomista lähetyksistä aiheutuu Altafin Oy:lle huomattavia kuluja. Lain nojalla (1211/2013) pidätämme oikeuden laskuttaa aiheutuneet kulut asiakkaalta, jos toimitettuja paketteja palautuu meille noutamattomina. Laskutettava kulu on 20€ per noutamaton postipaketti, sisältäen toimituskulut, palautuskulut ja käsittelykulut. Huomioithan pakettisi noutoajan, ja ilmoitathan meille, jos et pääse noutamaan pakettiasi noutoajan puitteissa.
- Tietoa toimituksiin ja palautuksiin liittyen shop@altafin.fi

Toimituksen vastaanottaminen

Vastaanottaessasi lähetyksen, se tulee AINA tarkistaa välittömästi ennen vastaanottamisen kuittausta ja varsinkin jos on kolhuja tai pientäkin epäilyttävää jälkiä siitä on tehtävä merkintä rahtikirjaan tai ilmoitus postiin heti noudettaessa pakettia. MIKÄLI NÄIN EI TOIMITA VASTUU JÄÄ VASTAANOTTAJALLE.
Mikäli haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseesi, voit omalla tililläsi perustaa useita eri toimitusosoitteita: Tällöin voit hyödyntää vapaasti valittavaa toimitusosoitetta, oli se sitten lahja, pakettiautomaatti, kesämökki tai työpaikkasi. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan Altafin Oy:n omaan käyttöön eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-6 arkipäivää (ma-pe). Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan sivustolla.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 2 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Maksaminen

Maksutavat

Lasku

Maksaminen laskulla
Lasku mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan tavan maksaa ostoksesi omasta verkkopankista.
Maksaminen on turvallista omasta verkkopankistasi etkä tarvitse erillisiä luottokortteja maksun hoitamiseen. Tilauksen vahvistamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja laskun rekisteröimääsi sähköpostiin. Huomaathan että lasku on aina tämän viestin liitetiedostona.
Lasku on aina ladattavissa asiakassivuillasi TILAUSHISTORIA JA TILAUSTIEDOT, mikäli olet rekisteröitynyt asiakkaaksi.

Paypal

Paypal maksutavalla voit maksaa myös luottokortilla. Paypal maksu on turvallinen ja nopea tapa maksun suorittamiseen.
Tutustu PayPal-palvelun käyttäjäsopimukseen TÄSTÄ

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Lisäksi saat laskun PDF muodossa, Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

YHTEYSTIEDOT:
Rakennus-Altafin Oy
Pekurintie 10
90450 Kempele
shop@altafin.fi