Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone kerralla kuntoon

Remontoimme kylpyhuoneen toiveidesi mukaan.

Suoritamme kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella sisältäen suunnittelun, purkutyöt ja asennukset.

Meiltä saat kaiken remonttiisi

  • Suunnittelun, näet miltä kylpyhuoneesi näyttää valmiina
  • LVIS- työt
  • Valaistuksen
  • Kalusteet jopa viikossa
  • Koneet

Uutta ilmettä kylpyhuoneesi?

Kylpyhuoneremontti on kotisi kalleimpia remontteja ja rakennusteknisesti vaativa remontti minkä takia se onkin syytä jättää ammattilaisten tehtäväksi. Näin saadaan varmistettua, että kylpyhuoneestasi tulee viihtyisä sekä toimiva kokonaisuus ja lisäksi, että se täyttää kaikki rakennusmääräykset. Tiesithän että kylpyhuoneen käyttöikä on noin 15-20 vuotta.

Tiesitkö, että väärin toteutetut kylpyhuoneet aiheuttavat suurimman osan kotien kosteus- ja homevaurioista? Meillä on kylpyhuoneremontteihin  pätevät ja koulutetut ammattilaiset toteuttamaan, että valvomaan kylpyhuoneremonttia, jotta sinun kylpyhuoneestasi tulee terveellinen ja toimiva.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Kylpyhuoneremontin suunnittelussa pääpainon pitäisi olla turvallisuudessa ja käytettävyydessä. Kaikkihan haluaa käydä päivittäin kylpyhuoneessa, joka on uskomattoman upean näköinen.

Lähtökohtana kuitenkin on suunnittelussa tulisi siis olla ulkonäön lisäksi, myös se että kylpyhuoneesta tulee hyvä käyttäväksi päivittäisissä askareissa.

Yksi hyvä tapa aloittaa suunnittelu on listata nykyisen kylpyhuoneen hyvät ja huonot puolet.

Näin uuteen kylpyhuoneeseen saadaan tuotua vanhan kylpyhuoneen hyvät puolet ja välttää vanhat virheet.

Kylpyhuoneen kiintokalusteet

Kylpyhuoneremonttia suunnitellessa kannattaa miettiä, onko nykyinen sijoittelu toimiva, vai tulisiko sittenkin jonkun paikkaa muuttaa. Yleensä suihkun ja vesipisteen paikkaa voi muuttaa, mutta se on aina työläämpää ja kalliimpaa kuin että ne jätettäisiin nykyisille paikoilleen.

wc-istuin

Jos wc-istuin tulee vessaan missä on myös suihku ja mahdollisesti muitakin toimintoja, voi olla järkevintä jos wc-istuin erotetaan muusta tilasta esimerkiksi pienellä sermillä tai seinäkkeellä.

Pesuallas

Pesuallas on yleensä, jossain wc-istuimen läheisyydessä. Sen siirtäminen voi olla hieman työläämpi operaatio, mutta mikäli pesualtaan vanha paikka tuntuu huonolta onnistuu sen siirto kylpyhuoneremontin yhteydessä.

Kylpyhuoneen kaapit ja peilit

Yleisimmät paikat kylpyhuoneen kaapeille on lavuaarin alapuolinen kaappi sekä mahdollinen peilikaappi. Muita harkitsemisen arvoisia paikkoja kaapeille on esimerkiksi ylimääräiset seinäkaapit jos sinulla on paljon eri hiustenhoitotuotteita ja laitteita. Suihkun läheisyyteenkin osa kaipaa kaappeja tai hyllyjä, etenkin jos kylpyhuoneella on paljon käyttäjiä ja hiustenhoitotuotteita on paljon erilaisia.

Suihkun läheisyyteen sijoitettavissa hyllyissä ja kaapeissa tulee huomioida myös miten se kestää vettä, koska se väistämättä tulee saamaan osansa vesistä. Peilejä kylpyhuoneessa voi olla myös tavallisen lavuaarin yläpuolisen peilin lisäksi muitakin, mikäli kylpyhuoneessa halutaan peilata enemmänkin, jotkut haluavat jopa koko vartalopeilin kylpyhuoneeseen.

Suihku

Yleensä suihku erotetaan jollain tavalla muusta kylpyhuoneesta sillä vaihtoehtoja tähän on monia ja yleisimpiä niistä ovat erilaiset sermit, kiinteät seinäkkeet esimerkiksi lasitiilistä tai kaakeloitu seinän pätkä sekä kynnykset, joilla estetään veden kulkeutuminen muualle kylpyhuoneeseen ja suihkukaapit, mikäli kaivataan täydellistä estettä veden pääsylle muualle kylpyhuoneeseen.

Suihkun paikan muuttaminen vanhassa kylpyhuoneessa on työläin operaatio sillä se vaatii sekä suihkun siirtoa, että lattiaviemärin siirtoa. Hoidamme tarvittaessa tietysti suihkun siirron jos se on sinusta parempi jossain muussa kohtaa, kuin nykyisellä paikallaan.

Valaistus

Riittääkö sinulle pelkkä yleisvalo, vai tulisiko kylpyhuoneeseen tuoda tunnelmallisempaa kohdevalaistusta? Valaistus kannattaa miettiä kylpyhuoneremontissa kuntoon, koska siihen on helppo tehdä kylpyhuoneremontissa tarvittavia muutoksia, koska vanhat seinäpinnat joka tapauksessa puretaan pois ja päästään näin käsiksi sähköjohtoihin. Näin ollen voimme helposti vetää uusia johtoja, jotta haluamasi valaistus saadaan toteutettua.

Vaatehuolto

Pyykinpesukone ja mahdollisesti myös kuivausrumpu sijoitetaan monesti etenkin kerrostaloasunnoissa kylpyhuoneeseen. Tällöin on hyvä katsoa, että minimissään ainakin pyykinpesuaineille on jokin kaappi. Jos kylpyhuoneessa on enemmän tilaa niin pöytätaso pyykinpesukoneen vieressä tuo kätevää laskutilaa helpottamaan pyykinpesuoperaatioita